joi, 15 octombrie 2009

Flori "Silvy" Unicat

Am revenit deja doar cu o avanpremiera a noii serii de accesorii unicat create manual - "Silvy Handmade". Prima dintre ele, intitulata "Dalia", este realizat din atlas imprimat cu panselute multicolore, parand rupta dintr-o pictura. Culorile vii sunt evidentiate si mai bine de piatra caramel din interiorul florii. Diafana si rafinata "Dalia" te cucereste de la prima privire. Poate fi folosita atat pe post de brosa, cat si pentru a accesoriza o poseta, un sal ori o esarfa sau chiar o bluza eleganta.


"Bella", ce nume ar putea fi mai potrivit pentru un accesoriu atat de suav precum cel din imaginile urmatoare?! Atlasul alb, lila si mov, utilizat pentru floare si frunza este accentuat de impletitura fascinanta a accesoriului argintiu din interior. A! Parca se vede si un strop de roua pe una dintre petalele diafane ale florii...



Cine nu si-ar dori sa fie unica? Ei bine, cu un astfel de accesoriu, "Olive" cu siguranta ca nu veti trece neobservata. Realizat din piele ecologica, margele si paiete, colierul pare rupt dintr-o ramura de maslin.


Cu speranta in suflet ca aceste prime accesorii din noua serie vor fi pe placul dumneavoastra, astept pareri, comentarii si chiar sugestii. Toate accesoriile unicat prezentate mai sus isi asteapta nerabdatoare proprietarele si pot fi cu siguranta cadoul ideal pentru cineva drag. "Silvy Handmade", accesoriile care va fac unice!

Un comentariu:

  1. Cum spuneam şi în comentariul postării anterioare sunteţi uimitoare şi foarte creativă. Îmi plac toate accesoriile. Spor la manufactură!

    RăspundețiȘtergere