miercuri, 30 martie 2011

Noua colectia - "Love Colors"!

"Love Colors" - aceasta este noua colectie de accesorii marca "Silvyhandmade", realizate de Silvy si Tyna, o noua colaborare fructuoasa. Asadar, in cele ce urmeaza va prezentam 50 de... "culori" ale dragostei, de la scantei si fluturasi, la raze de soare si flori, toate reunite in aceasta colectie de accesorii handmade unicat.

Accesoriul "Sparkle" este cel care deschide noua colectie "Silvyhandmade"! Nimic nu se compara cu un accesoriu bine ales, iar "Sparkle" ("Scanteiere") ar putea fi acel ceva care face diferenta, fiind realizat din material cu paiete aurii si accente lila.



Accesoriul ''Diamond" - diafan, sublim, plin de eleganta! A fost realizat din dantela neagra si accesorizat cu un stras si panglica aurie. Avantajul acestui accesoriu este acela ca poate fi utilizat atat pe post de brosa, cat si ca voaleta.
Accesoriul "Mystery" ("Mister")! Realizat din tul si paiete aurii, acesta surpinde prin delicatete si finete.


Accesoriul ''Precious" ("Pretios") - o stralucire aparte conferita de zecile de paiete aurii si mult rafinament evidentiat de tul-ul negru cu accente verzui.



Accesoriul "Sunset" ("Apus") culoare, armonie si romantism! Brosa este realizata din matase maro cu dungi multicolore, fiind evidentiata de accesoriul din lemn si margeaua turcoaz.



Accesoriul "Rise" ("Rasarit")- licarirea unei dimineti de vara! Brosa a fost realizata din voal, panglica orange si margele in aceeasi nuanta.



Accesoriul "Romantic" - boem si rafinat! Realizata din matase naturala, brosa va conferi un look aparte oricarei tinute.



Accesoriul "Gipsy" - pasional si plin de culoare! Realizata din matase naturala, brosa surprinde de la prima aparitie.


Accesoriul "Pink Chocolate" - o combinatie... "dulce"! Brosa a fost realizata din tul roz si dantela maro, accesorizate fantezist cu un nasture cu margini aurii.



Accesoriul "Olive" - simplu, dar de efect! Realizat din lycra cu aplicatii aurii, acesta este completat de nasturele de mari dimensiuni.



Accesoriul "Flower Power" - culoare si veselie! Acesta este din organza cu imprimeu floral, fiind accesorizat cu flori si nasture. Accesoriul este de mari dimensiuni putand fii utilizat atat ca si brosa, cat si ca voaleta.



Accesoriul "Twinkle" ("Sclipire") - rafinat, elegant si unic! Realizat din brocard, acesta confera stralucire si originalitate, la acest lucru contribuind si stras-ul patrat.



Accesoriul "Morning glory" ("Zorea") te cucereste prin suavitatea sa debordanta! Brosa este realizata din voal imprimat si verde, accentuat prin intermediul paietelor si al strasului din interior.


Accesoriul "Wave" ("Val")- un strop de rafinament in orice tinuta! Triplu voal bluemarin si nasture cu accente marinaresti, sunt elementele care te poarta pe valurile marii.



Accesoriul "Anchor" ("Ancora") te ancoreaza in eleganta! Brocard crem si nasture cu ancora aurie, acestea sunt materialele folosite pentru o brosa unicat.



Accesoriul "Snowdrop" ("Ghiocel") poate readuce la viata tinuta voastra! Realizat din satin alb si verde, acesta "infloreste" la purtatoare:).



Accesoriul "Love" - simplu, diafan, dar focos, la fel ca iubirea! Brosa-fundita a fost realizata din tul rosu cu sclipici, fiind accesorizata cu o paietuta neagra in centru.


Accesoriul "Bohemian" - romantic, dar de neuitat! Brosa realizata din panglica satinata gri-petrol pare rapita parca din cutia cu bijuterii a bunicii, nasturele de mari dimensiuni imbracat in dantela neagra conferindu-i look-ul elegant al altor vremuri, in timp ce panglica subtire aurie ii da stralucire.



Accesoriul "Happy" - iti aduce imediat zambetul pe buze! Acesta este realizat din satin alb cu buline negre, avand in centru un nasture imbracat in dantela.



Accesoriul "Joy" ("Bucurie") - culori vii si multa veselie! Realizata din voal imprimat, margele si panglica satinata, toate in nuante orange, brosa pare o floare de camp plina de culori vii.


Accesoriul "Sun" ("Soare") - o raza de soare pentru tinuta voastra! Organza si margele galben-pal sunt secretele unei brose inedite.



Accesoriul "Fancy" ("Fantezie") - o aparitie surprinzatoare, care te cucereste de la prima vedere! Brosa unicat este realizata din panza imprimata, plasa aurie si nasture in ton. Cu siguranta, acest accesoriu nu va trece neobservat!



Accesoriul "Pretty" - o aparitie de neuitat! Acesta este realizat din panza imprimata si plasa aurie, fiind accentuat de inedita inimioara din centru.



Accesoriul "Fly" ("Zbor") - sobru, dar fantezist, simplu, dar de efect! Realizat din crepsaten negru, acesta este pus in evidenta de paietele multicolore aplicate manual.


Accesoriul "Colors" - plin de viata si creativitate! Brosa este realizata din tafta gri-negru cu broderie si aplicatii din panglica gri, avand accente scanteietoare datorita paietutelor multicolore si a nasturelui special.



Accesoriul "Ripples" ("Unde") - unic si elegant! Brosa realizata din catifea surprinde atat prin intermediul imprimeului, cat si al accesoriului central cu o broderie aparte.


Accesoriul "Lion's foot" ("Floare de colt") - "rupt" de pe un pisc! Aceeasi catifea dungata pusa in evidenta altfel, prin intermediul accesoriului central sub forma de floare de colt, ceea ce-i confera unicitate.



Accesoriul "Honey" ("Miere") - o scanteioara unica! Realizat din material tapitat, acesta atrage atentia si prin intermediul elementului central, un nasture putin cam "sifonat":).


Accesoriul "Butterfly" ("Fluture") - un fluturas stilizat! De aceasta data, materialul tapitat a fost accesorizat cu un nasture patrat in nuanta crem.



Accesoriul "Apple" ("Mar") - o floare rupta dintr-o ramura! Brosa a fost realizata din bumbac imprimat si creponat, fiind accentuata cu cateva paiete si un nasturel inedit.


Accesoriul "Peony" ("Bujor") - o floare din gradina fashionable! Combinatia inedita de panza imprimata cu lanica belumarin crosetata este completata perfect de nasturele metalic din interior.



Accesoriul "Toy" ("Jucarie") - o sparitie unica si speciala! Brosa crosetata si accesorizata cu nasturei viu colorati este, cu siguranta, unul dintre elementele chic al unei tinute.


Accesoriul "Sky" ("Cer") - un norisor cazut pe pamant! Acesta atrage atat prin modalitatea de realizare (crosetat), cat si prin culorile vii si nasturele central in forma de floare in nuanta bleu-ciel.


Accesoriul "Bell" ("Clopotel") - "sunetul" inedit al tinutei voastre! Crosetata, brosa surprinde prin paleta vie de culori.



Accesoriul "Violet" ("Violeta") - o floare rara! Maiestria crosetului si-a spus pe deplin cuvantul.



Accesoriul "Brazil" ("Brazilia") - Samba!!!!!!!!! Cromatica vesela a brosei crosetate te duce cu gandul la niste plaje insorite si... cam indepartate.


Accesoriul "Hope" ("Speranta") - un licar viu! Brosa crosetata a fost combinata, de aceasta data, cu plasa aurie si un nasturel roz.



Accesoriul "Puzzle" - o potrivire cromatica inedita! Un altfel de croset, imbinat armonios cu nasturi fantezisti.


Accesoriul "Rainbow" ("Curcubeu") - culoare in vestimentatia ta! Crosetat in nuanta gri, acesta cucereste prin contururile viu colorate.


Accesoriul "Spring" ("Primavara") - un coltisor de primavara! Acesta este tineresc si plin de viata, surpriza placuta fiind combinatia dantela - croset.



Accesoriul "Forest" ("Padure") - abia cules din iarba! O brosa crosetata intr-o forma aparte si in culori inedite.


Accesoriul "Lily" ("Crin") - culoarea care lipseste in viata tumultoasa! Culori vii completate de nasturele sobru, toate intr-o brosa unicat.



Accesoriul "Hippie" - pentru femei nonconformiste! Colierul este in intregime crosetat manual in nuante de maro si crem, fiind pus in evidenta atat de nasturii rosii si roz, cat si de elementul din lemn pictat.


Accesoriul "Flowers" ("Flori") - unic si romantic! Colierul este in intregime crosetat si accesorizat cu margele, nasturei si elemente metalice.



Accesoriul "Bride" ("Mireasa") - l-as putea desemna, cu certitudine, "mireasa" colectiei! Colierul este realizat din margele lila sidefate, despartite prin paietute negre. Insa, elementul inedit consta in fundita din dantela lila, care ii confera accesoriului eleganta si rafinament.



Accesoriul "Lady" - eleganta e la ea acasa! Bratara este din margele lila sidefate si paiete negre, evidentiate si prin folosirea elementului special - fundita din dantela neagra.


Accesoriul "Sweet" ("Dulce") - "indulceste" orice tinuta! Bratara este realizata din margele maro din sticla, rotunde, alungite si sub forma de frunza, fiind accesorizata cu o fundita din panglica transparenta crem - pal cu insertii aurii.



Accesoriul "Morning" ("Dimineata") - picuri de roua pe mana ta! Bratara este realizata din siraguri de margele turcoaz si argintii, la care se adauga o fundita din siret turcoaz si doi nasturei haiosi. Accesoriul este reglabil, fiind utilizata ata-elastica.


Accesoriul "Candy" ("Bombonica") - un cadou unicat! Aceasta este realizata din margele crem, turcoaz si bleu, in diferite forma si marimi, fiind, de asemenea, reglabila.


Accesoriul "Dream" ("Vis") - de neuitat! O bratara realizata din margele turcoaz si negre cu insertii aurii, dar si paiete negre, iar cel de-al doilea sirag din margele dreptunghice bleu transparente. Acestea sunt completate de fundita din plasa aurie. Bratara este reglabila.


Accesoriul "Rustic" - rupt dintr-o poveste! Bratara este in totalitate crosetata si accesorizata cu margelute si nasturei, prinzandu-se cu capse.



Accesoriul "Sea" ("Marea") - plin de viata si culoare! Bratara este realizata din margele din lemn si sticla, intr-o paleta de culori inedita si cu un accesoriu surpriza - o floricica din satin orange cu un nasturel auriu. Aceasta este reglabila.



O frantura din munca si atelierul nostru! Bine ati venit!

Asteptam comenzile voastre la adresa de e-mail: silvia.buca@yahoo.com, dar nu uitati sa lasati si comentarii cu privire la aceasta noua colectie. Preturile pornesc de la 4 lei pana la 23 lei. Revenim cu noutati in curand!

2 comentarii:

  1. Primul comentariu de pe Facebook:
    Andreea (Caraibe): Dragutza mea, ne uimiti cu frumusetile astea! Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  2. O alta apreciere venita pe Facebook:
    Popa Bianca (Brasov): Pe mine m-au cucerit, iar preferatele mele sunt Sunset, cele brodate si bratara turcoaz. Daca treci pe la Bv cumva Bia poti sa ma notezi ca si client.

    RăspundețiȘtergere