sâmbătă, 10 aprilie 2010

Jurnal de calatorie "Silvy Handmade"!

Bine v-am regasit! Iata ca dupa o lunga ambsenta revin cu vesti!!! Vesti creative, dar si vesti despre drumurile strabatute de unele dintre accesoriile "Silvy Handmade". Din perspectiva celor creative pot sa va spun doar atat - postarea urmatoare o sa va incante.... peste cateva zile:D. Cat despre hoinareala accesoriilor, incep cu una dintre voaletele mele preferate, care a ajuns la frumoasa mamica Andreea.
Brasov, Medgidia, Rasnov, Bucuresti.... Insulele Caraibe... He, he! Ce n-as da sa fiu un astfel de accesoriu! Sa calatoresc atat de mult, sa cunosc o multime de oameni si sa fiu admirat! Te pup cu drag, Andreea!



O alta voaleta a ajuns la Adela din Bucuresti! Acum, cica mai nou, se tot faleste si se plimba prin Capitala, ca de... asa ii sta bine unui accesoriu atat de elegant!


Nici trecerea dintre ani nu s-a putut face fara prezenta unui accesoriu "Silvy Handmade", asa ca voaleta rosie i-a purtat noroc Adelei chiar pe partie la Predeal, unde cica nebunatica s-a dat chiar si cu saniuta, a gustat aroma sampaniei si a aprins artificii la 12 noaptea impreuna cu toata gasca.



Ei, dar draga, unele accesorii s-au smecherit rau! Se aude prin targ ca s-au apucat de... clubarit! Adica merg prin cluburile vestite din Bucuresti, cum e "Bamboo", pe la petreceri de firma.


Si pentru ca voaleta in buline are rau de inaltime si ii cam este frica in avion, a luat cu ea si aceasta brosa din noua colectie, despre care o sa va dau detalii in postarea urmatoare, si nu s-au mai oprit pana cand nu au vazut frumoasele peisaje din Insulele Caraibe. Rau le-o fi!


Si, dupa un Mos Craciun plin de surpriza, o zi a indragostitilor cam austera si un 1-8 martie mai friguros... financiar, doar acestea sunt accesoriile "Silvy Handmade" care au ramas. Inca isi cauta posesoare chic!


































Revin cu noi surprize creative!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pupici!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu